Ingredienser

1 sjalottløk, finhakket
1 ts smør
1 ts hvetemel
2 dl melk
2 eggeplommer

600 g seifilet
Salt og pepper
50 g peccorino-ost, revet (eller annen av sauemelk)

4 sjalottløk, i ringer
1 ss smør
8 dl oksekraft

100 g spinat, vasket og renset
2 ss olivenolje
Salt og pepper

Tilberedning

Fres sjalottløk i smør. Tilsett hvetemel. Spe med melk under visping. Kok opp og la det småkoke i 15 min. Visp sammen eggeplommer i en bolle og hell over den varme sausen under visping.

Del fisk i fire like stykker. Legg den over i en smurt form og strø over salt og pepper. Ha ca 1 ss med saus på hvert stykke. Ha på revet ost. Stek i ovn på 200 °C i 6-8 min.

Fres sjalottløk i smør. Tilsett oksekraft og kok inn til ca halvparten.

Vend spinat i olivenolje, salt og pepper. Legg en liten neve med spinat i bunnen av fire dype tallerkener. Legg fisken på spinaten og hell over den varme oksekraften. Servér straks.

(Besøkt 139 ganger, 1 besøk i dag)