Ingredienser:
500 g kvernet fårekjøtt
1 squash
2 auberginer
1 dl olivenolje
2 ts salt
1 ts pepper
3 store tomater
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1 kvast persille
1 1/2 dl fløte
2 egg
1/2 dl revet parmesanost

Fremgangsmåte:
Skjær squash og auberginer i cm-tykke skiver og brun dem i olje i en varm panne. Legg dem over på et papirhåndkle og strø saltet over dem.

Varm olje i en panne og brun finhakket løk og hvitløk sammen med fåredeigen. Rør så inn tomater i små terninger, finhakket persille og pepper. La bunnen surre i 10 minutter.

Legg kjøttsaus, squash og auberginer lagvis i en smurt ildfast form. Visp sammen fløte, egg og ost og hell blandingen over formen. Stek ved 220 grader på midterste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Server med masse gresk salat.

Porsjoner: 4

(Besøkt 394 ganger, 1 besøk i dag)