Ingredienser

Salt og pepper
4 kamskjell
Olivenolje
4 sjampinjonger

2 appelsiner
1/2 vaniljestang
2 ss soyasaus
2 ss sukker

1 ltr vann
3 ss havsalt
4 småløk
2 små gulrøtter
50 g petit pois (eller grønne erter)

Tilberedning

Strø salt og pepper på kamskjellene. Pensle med olje og grill dem 2 min på hver side i en varm grillpanne. Legg på sjampinjonger og grill dem til de er helt myke.

Press saft av appelsiner. Ha saften i en kjele med vaniljestang, soyasaus og sukker. Kok til det får sirupkonsistens.

Kok opp vann og havsalt. Skrell løk. Skrell gulrøtter og kutt dem i biter. Kok løk og gulrøtter møre i vannet. Ta grønnsakene ut. Kok petit pois i 20 sek. Ta dem over i isvann. Fjern det ytterste laget.

Varm alle grønnsakene i glaseringen. Servér alt varmt.

(Besøkt 108 ganger, 1 besøk i dag)