Ingredienser

* Spareribs av lam
* Poteter, blomkål, mais, urte- krydder- og hvitløksmør, sjampinjong, sjalottløk
* Salt og pepper

Tilberedning

1. Lag en marinade av fløte tilsatt krydder (timian, + andre urter som du finner passer)
2. La kjøttet ligge kjølig i marinaden i 2 døgn
3. Gjør klar grillen (det tar ca. 20 min før den er skikkelig varm)
4. Skjær opp potetene, soppen og løken i skiver
5. Del opp blomkålen i små buketter
6. Legg poteter, løk, blomkål, sopp, mais og urtesmør i en pakke av dobbel aluminiumsfolie
7. Sett fyr på grillen og vent til grillen er skikkelig varm
8. Legg på kjøtt og grønnsakspakningen
9. Grønnsaksblandingen er ferdig etter ca. 15 min
10. Når kjøttet er ferdig. Pakk ut grønnsakene og server

Lammeribben skjæres opp langs beina. Legg på 2 ben til hver til å begynne med åpne grønnsaksblandingen og legg dette på tallerkenen Resten av spareribsen legges på et fat, slik at hver enkelt kan forsyne seg etterhvert

(Besøkt 314 ganger, 1 besøk i dag)