Ingredienser

400 g tunfisk
1 ss sesamolje
1 ss sesamfrø
1 ss sort pepper, kvernet
1 ss salt

40 g ingefær, finhakket
20 g chili, finhakket
1 lime
2 ss crème fraîche
Koriander, frisk

Til pynt:
Agurk
Chili
Sesamfrø
Chilikrydder

Tilberedning

Del tunfisken i fire tykke strimler. Gni fisken inn med olje, sesamfrø, pepper og salt. Grill den 4 sek på hver side. Avkjøl. Del strimlene i to på langs igjen, slik at du får en pen rosa snittflate.

Ha ingefær, chili og saften av 1 lime i en kjele. Kok opp og tilsett crème fraîche. Avkjøl. Smak til med salt og finhakket frisk koriander.

Fordel tunfisken på fire tallerkener. Pynt med agurk kuttet i små biter, chili i tynne strimler, sesamfrø og chilipulver. Servér straks.

(Besøkt 1 017 ganger, 1 besøk i dag)