Ingredienser

* 500 gr hvetemel
* 3 dl melk
* 70 gr smør
* 30 gr gjær
* 50 gr parmesan
* 1/2 ss salt

Tilberedning

Varm opp melken og smøret til 35 grader, og løs opp gjæren. Riv parmesanen og bland den i melet. Tilsett væsken og melet i en eltemaskin, og la den gå til det blir en smidig deig. Dekk til deigen, og la den heve i en halv times tid. Sett så deigen kaldt ytterligere en 1 time. På denne måten blir det mye enklere å rulle ut brødstengene. Pensle litt olivenolje på et stekebrett, og rull ut deigen til tynne strimler på størrelse med en blyant. Dekk til med plastfolie og etterhev på brett i 1 time. Forvarm stekovnen til 160 grader. Brødstengene stekes til de er gyllen brune.

(Besøkt 117 ganger, 1 besøk i dag)