Ingredienser
180 g Sukker
2 egg
130 g Hvetemel
1 ts Natron
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ts olje
300 g Revne gulrøtter
Tilberedning
(Jeg pleier å dobble deigen for å kunne fylle en avlang brød form)
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn kanel, vaniljesukker, olje, mel, natron og bakepulver. Tilsett gulrøttene.
Stekes på 175 grader i ca 40 min. (event. til den ikke er rå i midten. I avlang brød form)
Glasur
50 gr Mykt smør
1 ts vaniljesukker
125 gr Melis
1 pk philadelphia ost
Blandes!
(Besøkt 578 ganger, 1 besøk i dag)
Kjempegod 🙂
firedobble og du har parfekt til langpanne, erstat 1/4 av sukkeret med brunnsukker og du får en kraftigre smak, som jeg er glad i.