Ingredienser

4 store kamkoteletter av svin
smør
1 flaske lyst øl (pilsner)

Soppsaus
2 dl hakket, frisk sopp
1/2 løk
1 dl pilsner
1 dl fløte
salt og pepper

Gourmettomater
3-4 store tomater
2 dl kesam eller lett rømme
1 dl hakket, stekt sopp
3 ss hakket persille /basilikum
1 ts sitronsaft
1 ss olivenolje
pepper fra kvern

Tilberedning

Hell ølet i en form og legg kotelettene i. La dem ligge i ølet et par døgn i kjøleskapet (Snu av og til). Tørk av marinaden, salt og pepre. Stek kotelettene i smør ca 4 minutter på hver side. Stek sopp og hakket løk til sausen i smør. Bland inn fløte og øl, la det koke opp og litt inn. Smak til med salt og pepper.
Skjær tomatene i ca 1 1/2 cm tykke skiver. Fordel kesam, sopphakk og urter på skivene. Ringle over litt olje og stenk på sitronsaft. Pepre. Serveres med couscous eller nykokte småpoteter.

(Besøkt 92 ganger, 1 besøk i dag)