Ingredienser:

2-4 makreller
Halv dl olje
2 spiseskjeer sitronsaft
30 gram fersk ingefær
2 epler
8-12 kokte poteter (men la de være faste)
En pakke rømme
Åtte reddiker
Salt og pepper

Tilberedning:

Etter at (de nyfiskede?) makrellene er renset og skylt skjærer du noen skrå striper i fisken
og stikker ned tynne skiver med ingefær! Ta salt og pepper og ingefærskiver inn i de renskede fiskene også.

Grill fisken på middels varme i cirka 15 minutter eller til fiskekjøttet slipper beinet. Pensle med olje og sitronsaft under hele tiden.

Eplene rives grovt og blandes med poteter i terninger og skivede reddiker. Rør tilslutt inn rømmen.

Dette er en fantastisk måte å nyte makrellen på! Gjerne sammen med en god hvitvin og en helt spesiell person!!

(Besøkt 100 ganger, 1 besøk i dag)