Ingredienser

400 g mager pølse, maks 9 % fett
1 rødløk
1 ss olje
250 g asiatiske eggnudler
1 pose (500 g) dypfryste wokgrønnsaker
1/2-1 dl hoisini- eller woksaus
1/2 ts salt
1 kryddermål pepper

Tilberedning

Skjær pølsen i strimler. Skrell og strimle rødløken. Skyll raskt av wokgrønnsakene i varmt vann. La vannet renne av. Stek pølsestrimlene og løk i olje til de har fått en fin farge. Bland i wokgrønnsakene og hoisinsausen. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Hold det varmt. Kok eggnudlene i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. Fordel i dype tallerkener.
Server med pølsewok. Frukt er godt som dessert.

(Besøkt 87 ganger, 1 besøk i dag)