Ingredienser

500 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olivenolje
2 båt hvitløk
½ ss rød karripasta
1 stk. frisk ingefær (ca. 2 cm liten bit)
1 stk. purre
½ stk. brokkoli
1 stk. rød paprika
2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisennamel
3 dl jasminris

Tilberedning

1. Sett på risen først!

2. Varm oljen i en wok eller stekepanne. Ha i finhakket hvitløk og fres sammen med kjøttet. Ta det ut av panna.

3. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 2-3 minutter.

4. Ha kjøttet oppi og tilsett buljongen. Rør maisenna ut i en kopp med litt vann, og rør det inn.

Serveres med jasminris.

(Besøkt 137 ganger, 1 besøk i dag)