Ingredienser

400 g benfritt lammekjøtt fra stek eller bog
1 stk. løk
2 ss olivenolje
2 ss indisk, rød karripasta
1 boks hakkede, hermetiske tomater
1 ts sukker
2 ss kokosmasse
1 ss frisk koriander til pynt

Tilberedning

1. Del lammekjøttet i terninger (ca. 3 x 3 cm), hakk løken og legg dette i en varm stekepanne med olje. Tilsett karripastaen når løken er blitt gyllen.

2. Tilsett hermetiske tomater og la alt trekke i 10–15 minutter.

3. Rør inn sukker og kokos-masse. Klipp gjerne litt frisk koriander over.

Server sammen med ris og en salat.

PSST:
Karripasta fåes kjøpt i ulike varianter og er en blanding av forskjellige krydder og olje. I India er det vanlig at hver husstand lager sin egen karripasta.

(Besøkt 243 ganger, 1 besøk i dag)