Ingredienser

6-8 mellomstore poteter, skrelte og skåret i terninger
1 stor grovhakket løk
3 gulrøtter i tynne skiver
1/2 blomkål i buketter
2 ss madras karri
2 ss annet blandingskrydder, tror det heter masala?
vann
1-2 bokser tomat
2 dl grønne linser eller en boks kikerter

Tilberedning

Varmer opp olje og bruner potet,løk, blomkål og gulrot godt, har på krydder og bruner litt til. Har på tomat og vann og koker opp. Har i linser og lar de koke med til gr.sakene og linsene er møre. Hvis jeg bruker hermetiske kikerter venter jeg med de til slutt. salt og pepre helt til slutt.

serverer denne med nanbrød fra innvandrersjappa og en klatt med rømme. Veldig god. Hvis du ønsker kjøtt i kan du godt bruke det også, bare brun det før gr.sakene.

(Besøkt 257 ganger, 1 besøk i dag)