Indiske Kati-rolls er en populær street food-rett som stammer fra Vest-Bengal i India. Kati-rolls er indiske wraps som går fort å lage og som smaker kjempegodt. Disse passer til alle anledninger, enten du skal arrangere middagsselskap med indisk street food eller trenger noe å spise på farten.

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 3 dl yoghurt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 pose Tikka Masala-miks
  • 600 g kyllingfilet
  • 70 g babyspinat
  • 2 tomater
  • 1 gul paprika
  • 1 rødløk
  • 2 ss nøytral olje
  • Chapati eller Roti (brød)

Tilberedning:

Bland sammen 2 dl av yoghurten med hvitløk og kryddermiksen. Resten av yoghurten kan du spare til servering. 

Skjær kyllingen i biter og vend den i yoghurtblandingen. La det stå. 

I mellomtiden kan du skjære opp grønnsakene og varme brødet etter anvisning på pakken. 

Varm opp en panne med olje, og stek kyllingen på middels høy varme i ca. 5 minutter. 

Servering:

Pakk inn kyllingen og grønnsakene i brødet som en wrap, og server med yoghurt på toppen. Smakelig måltid!

(Besøkt 7 ganger, 1 besøk i dag)