Ingredienser

600 g poteter, skrelte6 hvitløkfedd, skrelte
1 dl fløte
1 dl soltørket tomat, hakket
4 ss basilikum, hakket
4 ss oliven, hakkede
Salt og pepper

2 dl hvitvin
4 dl fiskekraft
1 sjalottløk, hakket
1 dl kremfløte
1 dl parmesan, revet

2 ishavsrøyer
4 skiver spekeskinke
1 brokkoli i buketter

Tilberedning

Kok poteter og hvitløkfedd møre i vann. Press gjennom en sikt og smak til med fløte, soltørket tomat, basilikum, oliven, salt og pepper.

Kok vin, fiskekraft og løk til det er redusert til halvparten. Ha i fløte, kok opp og smak til med salt og pepper. Ha parmesan i til slutt og miks opp til et tykt skum.

Filetér fisken, krydre filetene med salt og pepper og legg en skive skinke på hver. Rull sammen og fest med tannpirkere (eller surr sammen med stekesnor). Bak fisken i ovn på 180 °C i ca 12 min.

Kok brokkoli mør i saltet vann og surr den i litt smør. Servér.

Tips: Servér gjerne med flere grønnsaker og parmesanchips.

(Besøkt 113 ganger, 1 besøk i dag)