Ingredienser

4 store egg
2 dl sukker
250 g finmalte mandler
1 dl hvetemel
3 ss kakao
1/2 ts bakepulver

Fyll og pynt:
5 dl kremfløte
1 pk. (200 g) After Eight sjokolade
4 striper kokesjokolade (ca 1/2 plate)
2 1/2 dl kremfløte

Tilberedning

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland malte mandler, mel og bakepulver sammen og vend inn i eggedosisen. Stekes i rund form 26 cm på nederste rille på 200 grader i 30 minutter. Avkjøl på rist.

Kok opp 5 dl kremfløte, ta den av varmen og rør inn kokesjokoladen og After Eight sjokoladen til den har smeltet, men ta av 5-6 plater After Eight til pynt. Rør til sjokoladen er avkjølt og sett den kaldt natten over.

Del bunnen i to. Pisk opp sjokoladekremen og bland med 2 1/2 dl pisket krem. Kaken deles i to eller tre og fylles med krem. Dekoreres med After Eight sjokolade og ev. jordbær.

(Besøkt 90 ganger, 1 besøk i dag)