Ingredienser

3 ss olje
1 løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakket
200 g søtpoteter i terninger
1 ss paprikapulver
1 liten rød chili, hakket
2 1/2 dl vann
2 1/2 ss fiskefond
400 g hakkede tomater
4 dl kokosmelk

400 g fisk, f.eks. steinbit eller uer i biter
1 boks salatbønner
1 lime, saften
Tabasco
Salt

Frisk koriander
Limebåter

Tilberedning

Varm opp oljen og fres løk, hvitløk og potetterninger. Ha i paprikapulver og chili, surr i 2 min. Ha over vann, fiskefond, hakkede tomater og kokosmelk.

Legg i fiskebiter og salatbønner. Kok under lokk i ca 4 minutter. Smak til suppen med limesaft, Tabasco og salt.

Servér i dype skåler og pynt med frisk koriander og en limebåt.

Ha gjerne skalldyr og friske grønnsaker i suppen.

(Besøkt 362 ganger, 1 besøk i dag)