Ingredienser

1 gul løk, finhakket
2 hvitløkfedd, hakket
2-3 ts karri
2 ss olje
2 nett blåskjell, renset
2 dl tørr hvitvin
2 dl ananasjuice
1 boks kokosmelk
1 rød chili, i ringer
2 lime, revet skall og saft

2 ss koriander, hakket
2 ss mynte, hakket
4 ss kokosmasse

Tilberedning

Surr løk, hvitløk og karri i oljen. Ha i blåskjellene og surr videre i 2 min.

Ha over vin, juice, kokosmelk, chili og limeskall og legg på lokk. Damp skjellene i ca 5 min til de er åpnet. Kast skjellene som ikke er åpne. Ta opp skjellene og anrett i skåler.

Kok opp sausen og smak den til med limesaft, koriander og mynte. Hell sausen over skjellene og dryss over kokosmasse, servér.

Servér med fersk baguette til å dyppe i den gode sausen.

(Besøkt 160 ganger, 1 besøk i dag)