Ingredienser

* Én porsjon Sukkersild
* 2 dl creme fraiche
* 2 dl majones, eventuelt hjemmelaget
* 2 ss (brunt) sukker
* 2 ss hvitvinseddik
* 0,5 dl olivenolje
* 1 ss karripulver, feks «Hot Madras Curry Powder»
* 30 g sjalottlauk
* 50 g eple
* 30 g stangselleri
* pepper

Tilberedning

1. Varm oljen og tilsett karrien, slik at smakene får rørt litt på seg. La den avkjøle seg mens du gjør resten.
2. Bland creme fraiche og majones i en bolle.
3. Tilsett sukker og eddik.
4. Skjær sjalottløk, purre og eple så fint du orker, og tilsett dette sammen med så mye pepper du har lyst på.
5. Tilsett karrioljen og bland til slutt inn den godt avrente silda.

Has på glass, hvor den kan holde seg ihvetfall en uke.

(Besøkt 398 ganger, 1 besøk i dag)