Ingredienser:

Kenguru biffer
2-3 appelsiner
5 dl tørr hvitvin
1 ss god balsamico eddik
50 gr smør
salt & pepper
2 ts melis

Tilberedning:

Varm opp melis i en panne og tilsett balsamicoeddik, hvitvin og 1/2 skrellet appelsin og la det putre en stund. Når sausen begynner å bli tykkere tas den av platen og holdes varm.

Smelt smøret på pannen og stek kjøttet. Når den kjøttsaften som kommer ut når det prikkes i kjøttet er klar, er kjøttet gjennomstekt.

Server med sausen og appelsinskiver.

Tilbehør: en god, grønn salat

Kenguruer lever som kjent vilt i Australia hvor de er en populær spise. Faktisk er det så mange av dem at det har blitt innført en kontrollert jaktsesong for å holde bestanden nede. Når kengurukjøtt er på sitt beste kan det minne om velhengt vilt. Mørkt, saftig, mager og proteinrik med en løs struktur og en fin delikat viltsmak. Kjøttet flys til Europa hvorfor vi, det meste av året, kan kjøpe det ferskt.

Porsjoner:
4 pers.

(Besøkt 126 ganger, 1 besøk i dag)