Ingredienser

100 g niter kebbeh (se egen oppskrift)
1 løk, finhakket
2 grønne paprikaer i små terninger
1-2 chili, finhakket
2 ts revet fersk ingefær
2 hvitløkfedd, knuste
1 ts malt kardemomme
2 ss nypresset sitronsaft
4 ts berbere (se egen oppskrift)
4 ts salt
350 g hjortefilet, renskåret og finhakket
12 små paprikaer

Tilberedning

Smelt niter kebbehen i en kjele over svak varme. Ha i løk, paprika, chili, ingefær, hvitløk og kardemomme. Ta kjelen av varmen når niter kebbehen putrer. Rør inn sitronsaft, berbere og salt.

Bland inn kjøttet og smak til med krydder hvis nødvendig. Lag en liten åpning på langs av hver paprika og fjern innmaten. Legg inn kiftoen med skje og server.

(Besøkt 61 ganger, 1 besøk i dag)