En fisk på 3/4 kg (oppskriften sier karpe, men vi har brukt ørret, breiflabb, hyse med hell).
2-3 tørkede kinesiske sopp
1 spiseskje tørre reker
1/3 tommel ingefær
2-3vårløk
2 spiseskjeer søt sherry
1 spiseskje soya
2.5 dl kyllingkraft
Frisk koriander.
Fisken renses og vaskes grundig. Snittes lett i sidene.
Sopp legges i bløt i ca 10 min, krystes og skylles i flere vann.
Tørre reker legges i bløt i et par min.
Fisken dyppes i kokende vann og tas ut når det koker opp igjen (Jeg vet ikke hvorfor, muligens for å dempe transmak?).
Fisken legges på et fat med finsnittet ingefær, sopp, vårløk og reker sammen med cherry, soya og kraft. Dryss koriander over. Sett fatet i en kjele med kokende vann.
Dampkokes under lokk i 20-30 min.
Dryss mer koriander over og servér.