Ingredienser

• 800 g utvannet klippfisk
• 600 g nypoteter
• 4 vårløk
• 1 ss smør
• 1 fedd hvitløk, finhakket
• 3 dl fløte
• 1 lite knippe finhakket dill

Tips:
En elementær fløtesaus kan stå fint til den salte, karakterfulle fisken. Her er den spisset med litt hvitløk.

Tilberedning

Kok opp vann og trekk fisken i 10-15 min. Kok potetene møre og del dem i skiver.
Del vårløken på langs og forvell den i lettsaltet vann, ca 4 minutter. Stek løken i panne med 1 ss smør til den er helt mør.
Kok opp fløten med finhakket hvitløk og kok inn til fløten er tyknet og er omtrent halvparten av væskemengden. Bland inn dill og hell fløtesausen over fisk, poteter og vårløk.

(Besøkt 118 ganger, 1 besøk i dag)