Ingredienser

800 g kolmule, i 4 skiver
4 skiver serrano-skinke
100 g hvetemel
4 ss olivenolje
Salt og pepper

Vindruesaus:
100 g smør
2 dl fiskefond
2 ss tørr hvitvin
28 stenfrie grønne druer
Saften av 1 sitron

Pisto:
1 courgette, skrellet og finhakket
2 røde pepperfrukter, finhakket
2 ss olivenolje
salt og pepper

Tilberedning

Varm oljen i pannen og sauter grønnsakene til de tar litt farge. Smak til med salt og pepper. Sett til side.
Skjær en dyp lomme i hvert stykke fisk. Fyll lommen med skinken. Vend fiskestykkene i mel tilsatt salt og pepper. Varm oljen i pannen, stek fisken på begge sider til den blir gylden.
Varm fonden med sitronjuice og hvitvin, og tilsett smøret litt etter litt. Pisk over svak varme til sausen blir tykk. Tilsett druene og la dem koke med et øyeblikk.

Fordel sausen på 4 tallerkener, legg fisken i midten og server med pisto og forskjellige grønnsaker.

(Besøkt 562 ganger, 1 besøk i dag)