4 Personer

Ingredienser :
250 g renset krabbekjøtt
2 ts olivenolje
2 ts friskpresset limesaft
salt og pepper

Avokadopurè :
2 avokadoer
saft av 1 lime
salt og pepper
2-3 dråper tabascosaus

Tomater :
4 store tomater
1 ss olivenolje
2 sjarlottløk
1 hvitløksbåt
1 liten rød chillipepper
salt og pepper
hakket koriander

Slik gjør du:
Rør krabbekjøttet sammen med olje, limesaft, salt og pepper. Mos avokadokjøttet med limesaft og smak til med salt, pepper og tabasco. Dekk mosen tett med plast og sett den i kjøleskapet.

Flå tomatene og fjern kjernene. Skjær dem i små terninger. Finhakk løk og hvitløk.

Ta ut frøene i chilien og del den i små biter, fres den med løk og hvitløk til løken er myk. Bland inn tomat og koriander og smak til med salt og pepper.

Lag en ring av tomatene på porsjonstallerkener med krabbe over og avokadopurè på toppen. Press det lett sammen.

Legg litt tomat rundt anretningen. Serveres som forrett med brød til.

(Besøkt 353 ganger, 1 besøk i dag)