Ingredienser

50 g gulrot i små biter
50 g selleri i små biter
50 g løk i små biter
2 ss smør
20 g tomatpuré
2 krabbeskjell, rensede
4 ss dill, hakket
Salt og pepper
4 ark vårrulldeig
6 dl frityrolje

20 g ingefær
4 ss riseddik
2 ss vann
1 ss sukker
4 dl salater og urter, friske

4 reddiker
8 sukkererter
1 dl soppsoyasaus

Tilberedning

Stek gulrot, selleri og løk i smør og ha i tomatpuré. Vend i krabbekjøtt og dill. Ha på salt og pepper. Fordel røren på vårrulldeigene og rull sammen til fire ruller. Varm opp olje til 180 °C og fritér til rullene får fin farge og er gjennomvarme.

Rasp ingefær og bland med riseddik, vann og sukker. Rens og vask urter og salater og del opp i mindre biter.

Vask reddiker og sukkererter og strimle fint. Bland salat med reddiker og sukkererter. Ha på ingefærvinaigrette. Kutt rullene i porsjonsbiter og servér med salat og soyasaus.

Prøv å fylle rullene med andre råvarer. En kan fylle med nesten hva som helst.

(Besøkt 114 ganger, 1 besøk i dag)