Ingredienser:
kjøtt av 1-2 krabber eller hermetisk krabbekjøtt,
ca 350 g 1 liten boks sjampinjong i skiver eller tilsvarende frisk sjampinjong,
ca 50 g 1 liten boks asparges i biter,
ca 50 g 1 liten boks ananas i biter,
ca 100 g 3 tomater
1 rød paprika
1 salathode

Dressing:
3 ss Normannaost
saft av ½ sitron
6 ss rømme
3 ss ananassaft
salt og pepper

Slik gjør du:

Slik lager du dressingen:
Rør ut normannaosten med sitron og ananassaft. Tilsett rømme og smak til med krydder og eventuelt litt sukker.

Legg noen salatblad i en skål. Legg så lagvis finsnittet salat, ananas, sjampinjong, asparges og krabbekjøtt.

Tøm sausen over og pynt med tomatbåter og paprikaringer.

Server med kuvèrtbrød eller toast.

(Besøkt 489 ganger, 1 besøk i dag)