Ingredienser

5 dl hvitvin, tørr (eller vann)
En klype havsalt
200 g kjøtt fra kongekrabbe
2 ss crème fraîche
1 avokado
En klype salt

12 aspargestopper

4 små tomater
2 hjertesalat
Sitrontimian, frisk
Sort pepper, kvernet

Tilberedning

Kok opp hvitvin og salt. Legg i kongekrabbe og la det trekke uten at det koker i 7-8 min. Ta kjøttet ut av laken og avkjøl. Riv kjøttet i mindre biter og bland med crème fraîche, kjøtt fra 1 avokado og salt.

Kok aspargestopper møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann.

Del tomater i skiver. Vask og rens salat. Legg noen blader med salat på hver tallerken. Ha på en spiseskje med krabbe, 1 tomatskive og en topp med asparges. Legg på salat igjen, tomat, asparges og kongekrabbe. Pynt med sitrontimian. Kvern over sort pepper.

(Besøkt 167 ganger, 1 besøk i dag)