Ingredienser

200 – 300 g kokte, rensede krepsehaler
200 g fersk tagliatelle
50 g sukkererter

Karri-/eplesaus:
2 dl fløte
1 dl hvitvin
1 ts karri
1 ts sukker
1 eple (Granny Smith)
Salt og pepper

Garnityr:
Gressløk og dillblomster

Tilberedning

Saus
Kok hvitvin, fløte og karri inn til det halve. Smak til med salt, pepper og sukker og tilsett epleterninger (ca 1 cm). Kjør sausen glatt med en hurtigmikser.

Pasta
Kok pastaen som anvist på pakken. Ha i sukker-ertene når ett minutt gjenstår av koketiden. Sil av vannet. Bland pasta og sukkererter i sausen.

Servering
Legg pastablandingen på tallerkenen og krepsehaler på toppen. Pynt med dillblomster og hakket gressløk.

(Besøkt 216 ganger, 1 besøk i dag)