Ingredienser
3,5 dl hvetemel
3 dl sukker
1,5 ts kanel
1,5 ts ingefær
1/2 ts nellik
2 ts bakepulver
1,5 dl melk
2 ss smeltet smør (kan med fordel økes til 3-4 ss for saftigere kake)
1 egg
Tilberedning
Bland først det tørre. Bland melk, smør og egg med det tørre. Helles i en brødform. Stekes ved 180 grader midt i ovnen ca. 30 min. Oppskriften dobles for å passe i langpanne, og steketiden økes noe.
(Besøkt 4 776 ganger, 1 besøk i dag)
Har bakt den to dager på rad, smaker kjempegodt men faller ned på midten måtte steke den 1 t, utenat det hjalp hvorfor faller den ned lurer jeg på?
Har laget denne fire ganger nå. Elsker den! Tusen takk for oppskriften.
Kaka blir supergod hvis du bruker fersk ingefær
hvor lang tid tar det å lage kaken ?