Ingredienser

125 g margarin
335 g sukker
4 egg
280 g hvetemel
2,5 ts bakepulver
1 ¼ ts kanel
1 ¼ ts nellik
1 ¼ ts ingefær
2,5 dl melk (kan erstattes med kaffe)
4 ss hakkede mandler
4 ss rosiner

Tilberedning

Margarin og sukker røres hvitt. Eggene tilsettes, 1 av gangen. Det tørre siktes i vekselvis med at man tilsetter melken, men spar litt av melet, som blandes med hakkede mandler og rosiner før de tilsettes til slutt.

Vi har brukt en form som er formet som en julestjerne. Formen er sprayet med formfett og strødd med hvetemel. Overflødig mel tømmes ut, og røren has i formen. Stekes på 165-170 grader i ca. 1 time. La kaken stå i formen i 5-10 minutter, før den hvelves på rist.

(Besøkt 99 ganger, 1 besøk i dag)