Ingredienser

400 g laksefilet uten skinn og bein
1 ss sort pepper
1 ss rosepepper
1 ss sechuanpepper
1 ts salt
Olje til steking
2 ss østersaus

400 g søtpotet
1 ss sesamolje
1 ss soyaolje
1 ts sukker
1 rød chili, hakket
Saften av 1 sitron
Noen blader mizunasalat

Tilberedning

Del laksen i to avlange strimler. Ha alle krydderne i en morter og knus det grovt. Gni det godt inn i laksen. Brun laksen 5-10 sek på alle sider i en meget varm panne med olje. Avkjøl straks. Pensle laksen med østersaus og del den i skiver.

Vask og skrell søtpotet. Kutt den i små biter. Ha den over i en kjele med sesamolje og soyaolje og fres til den er myk. Tilsett sukker, chili og press over saften av en sitron. Fres videre til sitronsaften er kokt inn. Avkjøl og vend inn salatblader.

(Besøkt 186 ganger, 1 besøk i dag)