Ingredienser:
* 1 stk 180 gr fisk pr person.
* 1-4 røde chilli, kuttet julien (i tynne striper)
* 1-2 søte røde paprika kuttet i striper
* 5-20 hvitløksfedd (jeg bruker fersk hvitløk så sant sesongen tillater det, og det gjør den jo innimellom).
* 1 kopp grovhakket fersk persille
* 1 kopp grovhakket frisk koriander

Kryddermiks:

* 2-8 spiseskjeer paprika
* 1/2-1 kopp olivenolje

Fremgangsmåte:
1. Legg chilli, paprika og urter i en kjele.
2. Bland ingrediensene til kryddermiksen. Dypp fiskestykkene i miksen og plasser de i kjelen. Bland resten av kryddermiksen med hvitløken og 1-4 kopper vann og hell over fisken.
3. Kok i 10-15 minutter (avhengig av størrelsen på fiskestykkene) på høy varme, senk varmen, dekk til og fortsett å koke i 15 minutter til sausen tykner.

Serveres med ris eller poteter.

(Besøkt 110 ganger, 1 besøk i dag)