Ingredienser

2 grillstekte kyllinger eller selvstekte sådanne
2 pakker lys aspik
1 stor klase grønne druer
1 bunt dill

Tilberedning

Rens stekte, kalde kyllinger for skinn og ben. Skjær det rene kjøttet i små stykker. Vask druene og del dem i to (fjern stener). Lag aspik som angitt på pakningen og la den avkjøles noe. Skyll en pen form på 1,5 – 2 liter med vann. Hell litt gelé i formen og legg noen halve druer og kyllingkjøtt som mønster i bunnen og oppover sidene.. Sett det til stivning i kjøleskapet. Ha på resten av kyllingkjøttet og hell over resten av aspiken. Sett formen i kjøleskapet og la den bli helt stiv. Vendes om på et pent serveringsfat før servering. (dypp formen raskt i varmt vann så løsner det lett).

Pynt med dillkvaster og server nybakt brød og mild sennep til.

(Besøkt 356 ganger, 1 besøk i dag)