2 grillstekte kyllinger eller selvstekte sådanne
2 pakker lys aspik
1 stor klase grønne druer
1 bunt dill
Rens stekte, kalde kyllinger for skinn og ben. Skjær det rene kjøttet i små stykker. Vask druene og del dem i to (fjern stener). Lag aspik som angitt på pakningen og la den avkjøles noe. Skyll en pen form på 1,5 – 2 liter med vann. Hell litt gelé i formen og legg noen halve druer og kyllingkjøtt som mønster i bunnen og oppover sidene.. Sett det til stivning i kjøleskapet. Ha på resten av kyllingkjøttet og hell over resten av aspiken. Sett formen i kjøleskapet og la den bli helt stiv. Vendes om på et pent serveringsfat før servering. (dypp formen raskt i varmt vann så løsner det lett).
Pynt med dillkvaster og server nybakt brød og mild sennep til.
Den ser god ut, men jeg ville brukt litt grønnsaker også. Fx frosne grønnsaker i små biter, det blir et mer komplett måltid med grønnsaker, synes jeg.