Ingredienser
1 rå kylling i biter
2 løk
1 hvitløkbåt
1 bit frisk ingefær
1 halv grønn chili
1 ss Garam Masala (fås på pakistanskebutikker)
1ss koriander
1ts hot paprikakrydder.
1 boks tomater
salt etter smak
Tilberedning
hakk løk,hvitløk,ingefær og chili og la dette koke i litt olje til den blir gylden.Kyllingen haes i med krydderet og la dette surre ca 5 minutter.Ha i tomatboksen og en stor kopp vann.La dett koke 30 minutter og etterfyll med vann.Sausen skal være litt fyldig konsistens,blir sausen for sterk ha i litt rømme eller youghurt.
server med ris og salat av slangagurk,tomater og løk med sitron juice over.
(Besøkt 206 ganger, 1 besøk i dag)
Hmm. Garam Masala smaker masse, men ha i karry etter smak for mere smak.
Kylling i karry uten karry i oppskriften?.