Ingredienser
3-4 kyllingfileter (rå)
1 til 1-1/2 pk fløte (enten mat eller krem)
En solid neve rosiner
salt, pepper, annet krydder
3-4 ss tandoori curry paste
smør/olje
Tilberedning
Skjær fileter i passe biter, brun dem lett i smør/olje og krydre forsiktig med salt og pepper og annet godt krydder du måtte ha som passer til kylling
Hell over fløte og ha i tandooripureen.
La sausen koke inn til den får passe tykk konsistens og ha i rosiner
Server en grønn salat til med en dressing bestående av balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper.
Og selvsagt ris til.
(Besøkt 376 ganger, 1 besøk i dag)
Det du gjør feil er at du tilsetter fløte mens den ennå er kald. Prøv romtemperert, da skal det gå bedre 🙂
hei
jeg har problemer med at sausen skiller seg. Vesken skiller seg altså ut, så det som blir igjen er veldig klumpete og ikke særlig sausete. hva gjøre jeg feil?