Ingredienser

1/2 stk Kylling
150 milliliter Naturell yoghurt
Krydder:
1 teskje Salt
2 fedd Hvitløk
1 teskje Chilipulver
1 teskje Ingefær
1 teskje Koriander
2 teskje Spisskummen

Tilberedning

1. Hakk hvitløk og rasp ingefær (hvis du har kjøpt fersk type)
2. bland sammen alle ingrediensene (untatt kyllingen), og rør godt sammen til en fin marinade.
3. Del kyllingen i et par serveringsstykker, legg den i en ildfast form, og hell marinaden over. Smør den gjerne litt inn, så alle deler av kyllingen er dekket godt av marinade. La det stå minimum 3 timer, helst over natten.
4. Forvarm stekeovnen til 225-250 grader. Sett den ildfaste formen med marinade og kylling i ovnen, og la det steke der i ca 20-30 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.

(Besøkt 444 ganger, 1 besøk i dag)