Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 liten, finhakket løk
1-2 ss tacosaus
1-2 ss chilisaus
1-2 båter revet hvitløk
1 ts paprika
1 egg
1 ts salt
kvernet pepper
smør eller olje til steking

Tilberedning

Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. Form til fire store burgere. Stek dem i smør eller olje noen minutter på hver side. Server i burgerbrød med salat og salsa.

Paprikasalsa:
3 flådde tomater
1/2 agurk
1 gul paprika
1 liten rød paprika
1 finhakket rødløk
2 ss limesaft
1/2 -1 dl søt chilisaus
3 ss hakket, frisk koriander
Skjær et kryss i tomatene og legg dem i kokende vann noen sekunder. Ha dem over i iskaldt vann. Ta av skinnet og skrap ut frøene. Del tomatkjøttet i små terninger. Skrell agurken og del den i to på langs, skrap ut frøene. Skjær agurk og paprika i terninger. Bland inn limesaft og chilisaus. Dryss over hakket frisk koriander.

(Besøkt 61 ganger, 1 besøk i dag)