Ingredienser

1 mozarellaost på ca 125 g, i skiver
8 soltørkede tomater, grovhakkede
10 basilikumblader
1 ts salt
litt malt svart pepper
olje til pensling

Tilberedning

* Renskjær filetene om nødvendig. Skjær et dypt snitt på langs i hver filet slik at du lager en lomme.
* Klem mozarellaskivene flate og legg ostesteskiver i lommen på hver kyllingfilet.
* Legg soltørkede tomater og basilikumblader i lommene og klem dem sammen. Steng lommene med tannpirkere eller biter av bambusgrillspidd.
* Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og pensle dem med litt olje.
* Grill filetene over glødende kull. (Vi stekte dem i grillstekepanne.) Snu dem et par ganger. Skjær et snitt i en av dem og sjekk at de er gjennomstekte. Kjøttsaften som pipler fram skal være klar, ikke rosa.

(Besøkt 111 ganger, 1 besøk i dag)