Ingredienser

# 4 Kyllingfileter
# 500 g poteter
# 250 g Champignon
# Fix for potetgrateng fra Maggi (tysk merke – sorry)
# 200 g (!) fløte
# Strøkavring
# 0.5 Isbergsalat
# 0.25 Agurk
# 2 tomater
# 1 liten maisboks
# 1 rød paprika
# litt olje til å helle over den ferdige salaten

Tilberedning

Gjør ferdig potetene først – akkurat slik det står på fixposen (!!!). Vanligvis vil de måtte bli skrelt og skåret opp i tynne skiver. Maggifixen og potetene skal helles opp i oppvarmet vann og litt fløte. Det hele skal koke i et par minutter før det helles i en ildfast form, dekkes med et lag med revet ost og settes i stekeovnen på 200° i 30 minutter. Skjær opp champignonen og stek dem i stekepannen. Så legger du alle – ja, alle – kyllingfiletene én etter én i strøkavringen og så i stekepannen. Hvordan steker man kyllingfileter? Jo, ta en titt her: Tips og Triks. Det samme gjelder for isbergsalaten du bruker til å lage salat med. Når filetene begynner å bli ferdig, hell champignonene oppi pannen igjen og hell resten av fløten oppi. Dette kan stå og surre på lav varme mens potetene gjør seg ferdig i ovnen.

(Besøkt 104 ganger, 1 besøk i dag)