Ingredienser

1 stk. kylling (ca. 1000 g)
1 ss siktet hvetemel
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts malt ingefær
ca. 10 stk. stjerneløk
ca. 500 g hodekål
ca. 250 g aspargesbønner
4 stk. gulrot
5 dl hønsebuljong (utblandet)
4 stk. wienerpølser
2 ss hakket persille (kan sløyfes)

Tilberedning

Del kyllngen i fire eller åtte stykker. Vend stykkene i blanding av mel, salt og krydder, og stek dem gylne i smør.

Skrell og brun løken. Skjær kålen i tynne båter, gulrøttene i staver. Legg kjøtt og grønnsaker lagvis i kjele eller ildfast form med lokk. Hell på buljong, sett på lokket og la alt trekke ved svak varme ca. 40 minutter eller i ovn ved 180 °C ca. 50 minutter.

Brun pølsene i biter og legg dem på idet retten serveres.

(Besøkt 119 ganger, 1 besøk i dag)