Ingredienser:
400g kyllingkjøttdeig
1 pastinakkrot
1 persillerot
1 squash
1 gulrot
1 løk
2 hvitløksbåter
1 boks ananas i biter
4 ss soyarømme/lettrømme
4dl kyllingbuljong (blandet i vann selvfølgelig)
Krydder: kanel, salt, koriander, karri, nellik, anis (bruk fantasien)

Fremgangsmåte:
Kutt alle grønnsakene i biter og kutt i småbiter i en foodprocessor.
De skal ikke være for små, man må jo ha litt å tygge i
Stek kyllingkjøttdeigen oppi en gryte til den er gjennomstekt.
Hiv oppi buljong, grønnsakene, soyarømme og ananasen.
Deretter kan du krydre den med det du vil, men karri MÅ man ha.

La dette småkoke i 10min.
Serveres med en enkel salat eller ris

Porsjoner: 3-4 pers.

(Besøkt 148 ganger, 1 besøk i dag)