Ingredienser:

460 gram kyllingfilet
200 gram grovhakket skogsopp
1 rød paprika, strimles
1 gul paprika, strimles
½ dl soyasaus
½ dl olivenolje
1 ts cayennepepper (spansk pepper)
3 fedd hvitløk
2 beger creme fraiche.

Tilberedning:

Kyllingen skjæres i biter. Olje og soyasaus blandes i en skål med knusthvitløk og cayennepepper. Tilsett kyllingen og bland godt. Settes til marinering i kjøleskap i 3 timer. Gjerne lenger om kraftigere smak ønskes.Bruk en stor panne og stek kyllingen på middels varme med marinaden i ca. 6minutter. Tilsett soppen og fortsett stekingen til soppen blir mør. TilsettCreme Fraiche og rør det lett inn og la blandingen småkoke i ytterligere 2 minutter. Tilsett paprika rett før servering, for å beholde sprøheten.

Serveres gjerne med:
Ovnstekte poteter
Loff
Salat
Øl eller rødvin

Porsjoner:
4

(Besøkt 1 537 ganger, 1 besøk i dag)