Ingredienser

700 g filet av kyllinglår
20 cm purreløk
1 rød paprika
2 ss olivenolje
1 ts karri
1 liten boks maiskorn (150 g)
2 ss kyllingkraft ca 4 dl vann
3 ss Maizena jevning for lyse sauser
3-4 ss ekstra lett rømme
1 banan
salt og pepper nymalt
3 ss kokos til dekorasjon
fullkornsris eller fullkornscouscous

Tilberedning

Skjær kyllingen i mindre biter. Del purren på langs og skyll. Skjær tvers over i fine strimler. Ta ut kjernen og del paprikaene i terninger. Brun purre og paprika i litt olje med karri i en bred panne, gjerne traktørpanne. Still til siden. Brun kyllingbitene i resten av oljen slik at de får litt farge. Tilsett 1 ts salt og 2 kryddermål pepper. Bland inn de freste grønnsakene og maiskornene og tøm på buljongen. La det koke opp og syde i ca 5 min. Strø Maizena-jevningen over og rør rundt. La det syde i 1 min til det tykner litt. Rør i crème fraîche. Skjær bananen i skiver og tilsett dem. Smak til med salt og pepper. Rist kokosen hurtig i en tørr panne og strø over. Server med fullkornsris eller fullkornscouscous.

(Besøkt 197 ganger, 1 besøk i dag)