Ingredienser

1 pose (800 g) dypfryste potetbåter
4 kyllingklubber
1 ss soya
1 1/2 ts salt
1-2 kryddermål pepper
500 g honningmelon
2 grønne paprika
1/2 ss olje
1 ss eddik
1 ss honning

Tilbehør
salat
brød

Tilberedning

1. Tilbered potetene ifølge pakkens anvisning.
2. Legg kyllingklubbene i en mikrosikker form. Pensle med soya og strø over 1 ts av salt og pepper.
3. Bak dem i mikrobølgeovnen på full effekt (maks 800 w) i 14-16 min. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa.
4. Skyll, ta ut kjernen og skjær melonen i store biter. Skyll, ta ut kjernen og del paprikaene i terninger.
5. Fres melon og paprika i olje. Tilsett honning, eddik og smak til med resten av saltet.
6. Server kyllingklubbene med salsa, potetbåter, salat og brød.

(Besøkt 105 ganger, 1 besøk i dag)