Ingredienser:
4 grillede kyllinglår
1/2 kålrot
3-4 gulrøtter
1/2 sellerirot
evt. litt persillerot
2 1/2 dl appelsinjus
1/2 dl vann
1/2 dl soyasaus
2 ss smør
salt og pepper
hakket timian eller persille

Fremgangsmåte:
I stekeovn ved 225 °C

Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør. Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter. Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt. Dryss over litt mer krydderurter rett før servering.

Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.

Porsjoner: 2-3 porsjoner

(Besøkt 94 ganger, 1 besøk i dag)