Ingredienser

4 porsjoner
4 stk. kyllingfilett
4 skiver kokt skinke
2 ss finhakket persille
1 ss frisk, finhakket timian
1 ss frisk, finhakket estragon
150 g revet Sveitserost
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss meierismør til steking

Tilberedning

Legg filettene mellom 2 lag plast og bank dem forsiktig ut. Fordel urter og revet ost over. Dryss over salt og pepper. Rull filetene sammen og fest med tannstikker eller hyssing. Stek ruladene i smør i en panne på middels varme i ca. 6 minutter, eller til de er gjennomstekt. Snu dem ofte, slik at det blir jevn steking. La ruladen hvile ett minutt før de skjæres i skiver. Retten smaker godt med lettkokte grønnsaker og kokt ris til. Som saus serverer du lettrømme smakt til med litt sitron, salt og sukker.

(Besøkt 108 ganger, 1 besøk i dag)