Ingredienser

280 g spagetti
4 kyllingfileter
1 ss olivenolje
1 pose (400 g) dypfryst grønnsaksblandning med f.eks. paprika og aubergine
1 ts salt
3 plommetomater
1-2 kryddermål pepper
1 potte basilikum

Tilberedning

Kok spagettien i rikelig med lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. Skjær kyllingfiletene i strimler. Wokk kyllingen i olivenolje i ca. 2 min. Tilsett den dypfryste grønnsaksblandingen, som ikke behøver å tine først, og la den wokke med under omrøring i ca. 5 min. Krydre med salt og pepper. La spagettien renne av. Skyll og skjær tomatene i båter. Riv av bladene på basilikumen. Bland spagetti, tomater og basilikum i woken.

Server med ruccolasalat og revet ost.

(Besøkt 71 ganger, 1 besøk i dag)