Ingredienser

600 g laksefilet
sitronpepper
2 ss smør til steking

Saus
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 løk
0.5 terning fiskebuljong
1.5 dl eplejuice
2 dl matyoghurt
1 ss hvetemel

litt frisk eller tørket basilikum
salt
pepper
kokte poteter

Tilberedning

Begynn med sausen: Hold av litt av paprikaen som skal brukes til pynt. Finhakk resten. Hakk løken og fres den med paprikaen i smøret. Smuldre i buljongen. Spe med eplejuice og rør i matyoghurt blandet med hvetemel. La det trekke et par minutter. Finhakk
Skjær laksen i tynne skiver, krydre med sitronpepper og stek dem lett på begge sider. Server med pastaen og sausen. Litt paprika oppå gjør retten ekstra delikat.
Serveres med kokte poteter. Pasta passer også godt til.

(Besøkt 175 ganger, 1 besøk i dag)