Ingredienser

800 g laksefilet
4 vårløk
2 stk gulrot
2 ss olivenolje
salt og pepper

Tilberedning

Fisk på grill blir fabelaktig aromatisk og smaksrikt når du pakker råvarene inn sammen med krydder, grønnsaker eller annet godt. Duftene som stiger mot deg når du åpner en av våre “bløte” pakker setter garantert fart på smaksløkene. Lettvint, praktisk og fritt for søl er det også.
Her handler det om enkle oppskrifter på uimotståelig mat: Sei med bacon og tomat, laksepapilotte med gulrot og vårløk, steinbit med estragon og hvitvin, wok-grønnsaker med makrell. Godt tilbehør som champignon med kryddersmør og bakt løk får en ny dimensjon når du åpner en av våre “bløte” pakker.

Skjær laksefileten i fire like store stykker. Strimle grønnsakene.

Ha litt olivenolje, salt og pepper på bakepapir. Legg fisken oppå krydderoljen. Og legg de strimlede grønnsakene på toppen. Drypp litt olje over grønnsakene.

Brett bakepapiret over fisk og grønnsaker og lag en “matppakke” som vist på bildet. Forsegle pakken med en binders. Grillles – helst i kulegrill under lokk – i ca. 12-13 minutter. En pakke til hver. Klipp opp papiret og nyt!

(Besøkt 163 ganger, 1 besøk i dag)